Foto van de maand oktober 2017

thema: Evenementen

Theo Zelen Maasbree1

Foto:
Theo Zelen
persoonlijk lid

Heel Limburg bruist van de activiteiten en evenementen!

Tijdens wervelende jaarlijks terugkerende evenementen wordt Limburg omgetoverd in een wereld van muziek, theater, zang, en dans.

Schutterijen strijden bijna wekelijks om een of andere “um”, Festivals zijn er te kust en te keur en in elk genre en bijna elk dorp of stad heeft wel zijn eigen rommelmarkt of braderie.

Op evenementen als festivals, kermissen, braderieën en optredens zie je vaak genoeg camera's om je heen. Evenementen zijn voor jou de uitgelezen gelegenheid om eens te experimenteren met je camera. Je weet namelijk nooit wat je tegenkomt en je kunt oefenen met verschillende instellingen, standpunten en onderwerpen.

Je kunt de artiesten op zo'n evenement vastleggen, maar de toeschouwers en bezoekers leveren vaak het leukste beeld op. Zij geven de sfeer van de festiviteiten goed weer. Mensen verwachten op dit soort evenementen vaak al dat er camera's aanwezig zijn. Ze zullen dus niet zomaar schrikken van jouw camera.

Naast mensen zijn er natuurlijk nog talloze dingen te fotograferen op evenementen. Een oog voor detail levert verrassende foto's op. Het ligt helemaal aan het evenement wat voor details je kunt fotograferen.

En op zo een uitgelezen evenement als de roofvogelshow in het kasteelpark in Arcen, deze zomer, schoot de winnaar van deze maand, Theo Zelen, dit fantastische plaatje, met een duidelijk oog voor detail, doordat hij scherp gesteld heeft op de gier, met een flinke telelens verschijnt het publiek mooi onscherp op de achtergrond. Door deze uitsnede komt het accent op de roofvogel te liggen en vormt zo een boeiend beeld, waarbij de toeschouwers, ondanks hun onscherpte, toch een attractieve aanvulling zijn en ons thema evenement bevestigt. Proficiat Theo met deze attractieve evenementen foto !

Klik hier voor alle inzendingen voor Foto van de Maand oktober 2017.

De volgende foto van de maand, heeft als thema: een serie van drie foto's.

De deadline voor de inzendingen (maximaal 3 per persoon) ligt op 24 oktober 2017

Stuur je foto in via onderstaand e-mail-adres en ze krijgt sowieso een plaatsje op de site. 
Gaarne in het gewenste jpeg formaat insturen (1120 pixels langste zijde). 
Vermeld even het thema van de foto van de maand in je email.

Bedankt alvast en tot de volgende foto van de maand.

Jean Pierre Cremers

Redacteur 'Foto van de maand'
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.